Ada kesalahan di dalam gadget ini

Sabtu, 25 Agustus 2012

Time Machine


Alone in this slightly wide room unlike always
It’s over, guess it’s over
The story that we made went in vain
We fell apart this easily

One mistake, got a one regret
No one’s perfect
Even if I tried saying that,
Whatever I do, the wounds can’t heal

I’m going to embark on a time machine
If I would be able to go meet you again
I wouldn’t ask for more
Before it becomes a distant fleeting memory
I need a time machine oh
I need a time machine oh

The time I’m passing by alone is too slow
This mistake’s punishment is too heavy
The words that you last left
Up to now is replaying continuously
My heart still hurts

Just one mistake, just one regret
It’s selfish but it’s because love you

I’m going to embark on a time machine
If I would be able to go meet you again
I wouldn’t ask for more
Before it becomes a distant fleeting memory
I need a time machine

If I can jump through time and space and be able to meet you
Say, even if we come to the same conclusion,
there wouldn’t be any regrets for sure.

I’m going to embark on a time machine
If I would be able to go meet you again
I wouldn’t ask for more
Before it becomes a distant fleeting memory

Before our memories are forgotten
Gimme a time machine
Oh Gimme a time machine
Oh Gimme a time machine

lagu galau :3 muahhaha
padahal aku engga galau lo cemans ~(˘˘~)(~˘˘)~



What Is Love

Girl,I can't explain what I feel.
Oh baby my baby, baby, baby, baby.. yeah.

Making a day feel like a minute
With you, I’m the main character of a movie
As if I’m about to film an action scene to come see you, as if I’ve become a hero

You’re perfect to me, I imagined
How would it be if we were together?
If only you say okay, everything is perfect, oh baby

*I lost my mind, the moment I saw you
Except you, everything get in slow motion
Tell me, if this is love
Sharing and learning countless emotions everyday with you
Fighting, crying and hugging
Tell me, if this is love

All the guys in the world are jealous of me
They must be jealous to death of me, for having you
Even after the sun goes down and moon goes down, it will never change
You will find out that I’m a guy whom you can trust

I don’t know why, this unconditional emotion
Did I ever imagine?
Next to me, you shine more brightly as I become a better guy

*Repeat

If you wish and wish earnestly
Will it come true, like the fairytales?
A never-ending happy ending, happily ever after
I will trust you, protect you and comfort you
I will be on your side
I will never leave your side

*Repeat

All the guys in the world are jealous of me
They must be jealous to death of me, for having you
My babe, baby babe, baby baby
I can tell, this is love
I will make you smile often like a child
I will make you feel the most comfortable, like a friend
My babe, baby babe, baby baby
Tell me, what is love

how unyu ;;3

bayangkan saja kyungsoo dateng kerumahku dan nyanyi seperti ini.. xD

Jumat, 03 Agustus 2012

perselingkuhan (?)

annyeong hatheyo, rotha imnidaa. bangaptheumnidaa *sehun mode on* *ditabokluhan*

#warning
oke ini versi random, jika anda tidak ingin kehilangan ingatan anda (?) atau kejang kejang karena melihat post yang sungguh2 sangat random ini, saya sarankan jangan membaca ini. ini demi kebaikan anda sendiri 

oKAI saya sudah mengingatkan, jika anda melanggar akan tahu akibatnya muahhahahah berhati hatilah, nanti anda akan terpesona oleh si umma ganteng kyungsoo :3 eits gaboleh. kyungsoo hanya milikku, milikku, MILIKKUUUU!!!! 


salahkan si kyungsoo saya jadi random beginii. salahkan diaaaaa!! SALAHKAN DIAAAAAAA! *opo*
oke ini adalah penyebab kenapa saya random *perasaan random udah dari lahir*




 


















apaan lo soo?? udah berani selingkuh didepan gue?? suami macam apa lo soo?? apaaah? jawab gue!! apa kai lebih cantik dari gue hah?

lo juga kai!
ngapain lo ngedeketin bias gueeeeh?
mentang mentang dulu gue selingkuh sama si kyungsoo lo balas dendaam sama gueeeh?? apa maksud dan maumuu?? kau buat aku bingung meluluu *dangdutan* *salah*

udah deh kai, gak usah ngalihin pembicaraan!! lo gitu ya sama gue! gara gara lo si kyungsoo jadi berpaling (?) dariku
liat aja lo kai, liat aja, ntar gue balas dendam lagi ! pembalasan selalu lebih kejam! muahhahahahahhaha!!

oke, kalo foto yang satu ini bakal bikin kalian sesuatu cyin (?) sumpahan ngakak berat liat ini













wahahhahah lihatlah bias anda ran si tiang listrik (?)
sumpah demi apa chanyeol jadi keliatan kayak seonggok (?) barang nyahahhahaha sesuatu he
bandingkan dengan yang ini




















-_-
betapa disitu chanyeol ngganteng dan keliatan waras (?)

oke jangan chanyeol terus,nanti saya dikira chanyeol biased sama si jung hyesup *poor ranii*

nyahahha, ini saya punya foto baru B) kyungsoo *lagi*
awas kalian jadi kyungsoo biased. tak apain rasain lo(?) 




















wkwkkwkwk what a O_O face nyahahhaha
beneran matanya minta diculek deh :3
bulet he bulet bunder ser ser ser dan itu membuat unyu :33

tidak rosaaa
jangan pamerkan kyungsoo *opo*
oiya ini ada lagi yang unyu




















hahaa ngganteng yooh :3 iyadumz biasnya siapaaa, rosa getoh #abaikan
iyo pas ngene ngganteng, liaten pas ndek photo teaser, buenci aku rambute lo duh arek iku rek *lapodiurusi*
oke ini menyebalkan sekalii ini di thailand bayangkan pemirsaaah kenapa nggak ke indonesiaa??
iyasih ntar september ke indonesia
tapi kan sama artis sm lainnyaaa gaseru brooooh
nb: ran, engkok pas kon ndelok fotono kyungsoo yoh, saranghae :3 *opo*

btw foto foto yang pas di thailand ganteng2 loh exo semuanya ;;)
mau liat?mau?? mauuuuuu *nada dua ayu tingting* *opo*
#abaikan

sebagai bonus karena kalian sudi membaca tulisan tabu ini, ini saya kasih foto 




















tahu itu siapa?
caritahu sendiri ;;)